Navigation überspringen

Karrierechancen bei Thales

STELLEN FINDEN, NUTZEN SIE SPEZIFISCHE SUCHOPTIONEN UND FINDEN SIE DIE PERFEKTE STELLE

Menu
Down
Alternativ
Durchsuchen nach
oder

Manufacturing Planner

Job ID 13301548 Veröffentlichungsdatum 12/09/2019 Lieu: Hengelo, Overijssel
In fast changing markets, customers worldwide rely on Thales. Thales is a business where brilliant people from all over the world come together to share ideas and inspire each other. In aerospace, transportation, defence, security and space, our achitects design innovative solutions that make our tomorrow's possible.

About us

‘The people we all rely on to make the world go round – they rely on Thales’. In een wereld die steeds sneller, meer onvoorspelbaar en vol mogelijkheden is, komen ze bij ons met grote ambities: om jouw leven beter en veiliger te maken. Onze medewerkers, die een uniek gevarieerd geheel vormen van expertise, talenten en culturen, ontwikkelen en leveren buitengewone hightechoplossingen. Van de 68.000 talenten in 54 landen zijn er 2000 werkzaam in Nederland. We zijn een van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van veiligheid en bescherming.

We helpen onze klanten om slimmer te denken en sneller te handelen op het gebied van transport, defensie, ruimtevaart, luchtvaarttechniek en cyberspace, om een steeds grotere complexiteit en daarbij onderweg elk beslissend moment te beheersen. We spelen dan ook een leidende rol in de digitale transformatie, waarbij we ons focussen op kunstmatige intelligentie, big data & data-analyse, connectiviteit, mobiliteit en het ‘internet of things’ en cybersecurity.

In Nederland hebben we vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen, onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft) en onderzoek & ontwikkeling voor serious gaming (in samenwerking met de Universiteit Twente).


Afdeling Final Assembly;
Binnen de Supply Chain van de Naval organisatie is de afdeling Final Assembly (ca. 130 personen) verantwoordelijk voor de assemblage en het testen van units voor Thales Systemen. De afdeling kent 4 workcells voor verschillende subsystemen.

Voor ons hoofdkantoor in Hengelo zijn we op zoek naar een:

Manufacturing Planner

About the job

Als Manufacturing Planner beheer je het productieplan voor 1 of meerdere workcells en zorg je samen met de workcell leader voor een gebalanceerde werkverdeling.  Je maakt productieorders aan in het ERP systeem en bewaakt pro-actief de voortgang van de productieplanning. Bij wijzigingen en verstoringen in het proces reageer je ad hoc en doortastend.

Je stuurt de interne toeleveranciers, magazijnen, inkoop en uitbestedingsbedrijven aan en hebt dagelijks contact met de workcell.

Samen met de Master Planner & Supply Chain manager bepaal je de prioriteiten in de productie volgorde en zorg je ervoor dat productie orders binnen gestelde tijden afgeleverd worden.

Eén van de uitdagingen binnen de afdeling Final Assembly is het digitaliseren van de werkzaamheden in  de Supply Chain. Het initiëren van en deelnemen aan verbeteractiviteiten op het gebied van de Supply Chain is dan ook een essentieel onderdeel van de functie.

About you

Heb jij minimaal een afgeronde opleiding op MBO 4 niveau en enkele jaren ervaring in planning. Of ben jij een startende Hbo’er (bij voorkeur richting logistiek of supply chain) dan zijn wij op zoek naar jou! 

Je hebt uitstekende communicatie skills en hands-on mentaliteit. Ervaring met een ERP systeem ( bij voorkeur Oracle ) is een pré. Je bent een echte teamspeler, initiatiefrijk en pro-actief. Verder vind je het uitdaging om werkprocessen te optimaliseren en vind je het interessant om te werken in een technische, internationale omgeving.

Thales offers…

  • Een interessante baan binnen een leuk team in een internationale high tech omgeving;
  • Ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
  • Een open en flexibele werkomgeving waarbij een goede work life balance belangrijk is;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, met onder andere 40 vakantiedagen per jaar.

Interested?
Direct solliciteren? Gebruik dan je eigen, persoonlijke profiel om jouw interesse aan ons kenbaar te maken en kies voor ‘Apply now’.

At Thales we provide CAREERS and not only jobs. With Thales employing 80,000 employees in 68 countries our mobility policy enables thousands of employees each year to develop their careers at home and abroad, in their existing areas of expertise or by branching out into new fields. Together we believe that embracing flexibility is a smarter way of working. Great journeys start here, apply now!


< Zurück zu den Ergebnissen

ÜBER UNSEREN STANDORT

Hengelo,

Anmeldung für stellenbenachrichtigungen

InteressensschwerpunkteErfassen Sie die ersten Buchstaben einer Kategorie, und treffen Sie dann eine Auswahl aus den Vorschlägen. Erfassen Sie die ersten Buchstaben eines Ortes, und treffen Sie dann eine Auswahl aus den Vorschlägen. Klicken Sie danach auf „Hinzufügen“, um Ihre Benachrichtigung zu erstellen.