Navigation überspringen

Karrierechancen bei Thales

STELLEN FINDEN, NUTZEN SIE SPEZIFISCHE SUCHOPTIONEN UND FINDEN SIE DIE PERFEKTE STELLE

Menu
Down
Alternativ
Durchsuchen nach
oder

Java Software Engineer

Job ID 12908973 Veröffentlichungsdatum 13/08/2019 Lieu: Hengelo, Overijssel
In fast changing markets, customers worldwide rely on Thales. Thales is a business where brilliant people from all over the world come together to share ideas and inspire each other. In aerospace, transportation, defence, security and space, our achitects design innovative solutions that make our tomorrow's possible.

About us

Met 80.000 talenten in 68 landen  zijn we een van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van safety en security. In Nederland , waar 2000 medewerkers werkzaam zijn, hebben we vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft).


Binnen het cluster Naval Engineering is de afdeling Applications onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van combat en information management systemen voor marineschepen en de integratie hiervan met sensor- en wapensystemen. Deze complexe systemen bevatten geavanceerde oplossingen op het gebied van informatieverwerking, informatiemanagement, gebruikersinteractie en sensor- en wapenaansturing. Onze software biedt daarmee essentiële ondersteuning voor missies variërend van piraterijbestrijding tot verdediging tegen langeafstandsraketten.

Voor de Naval Engineering/Applications afdeling is Thales op zoek naar getalenteerde

Java Software Engineers

met passie voor techniek en de ambitie om carrière te maken in een hightech omgeving in een rol als software architect, system engineer of projectleider.

About the job
Als Java Software Engineer werk je in een multidisciplinair en zelfsturend Agile/Scrum team. Onze teams zijn naast de ontwikkeling van software producten integraal verantwoordelijk voor een veelheid aan aspecten zoals requirements analyse, ontwerp, architectuur, testen, validatie en regelmatige product demonstraties.
We hechten grote waarde aan de toepassing van hightech technieken en methoden. Software ontwikkeling is gebaseerd op Java en wordt ondersteund door een moderne ontwikkelomgeving.

About you
Heb je een passie voor techniek en lijkt het je leuk te werken aan hightech Naval Command & Control systemen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.
Je bent een getalenteerde en ervaren Software Engineer en werkt graag mee aan het ontwerpen, ontwikkelen en testen van complexe Java software oplossingen. Je hebt een afgeronde HBO of WO studie op technisch gebied, bijvoorbeeld (technische) informatica, wis- of natuurkunde.
Als persoon ben je creatief, open en flexibel en je kunt opereren als een teamspeler. Daarnaast ben je resultaatgericht, toon je initiatief en communiceer je op heldere wijze. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is noodzakelijk voor een goede functie vervulling.

Kennis en ervaring met de volgende tools en technieken is belangrijk: Agile/Scrum, Linux, Java, Swing, unit testing, test automation, Jenkins, Nexus, Maven/Gradle en continuous integration.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om carrière te maken in de hightech omgeving van Thales. Zo zou je één van onze toekomstige System Engineers kunnen worden, met een goede domeinkennis en een brede kijk op systemen. Of wellicht ben jij de engineer met technisch inzicht en overzicht en ga je voor een rol als Software Architect. Onderscheid je je juist als een organisator? Dan kan een carrièrepad in de richting van Agile ScrumMaster of projectleider bij je passen.

Thales offers you 
- een interessante baan binnen een leuk team in een internationale hightech omgeving;
- goede arbeidsvoorwaarden, met onder andere 40 vakantiedagen per jaar;
- ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
- de mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, management, commercieel of internationaal vlak;
- een open en flexibele werkomgeving waarbij een goede work-life balance belangrijk is;
- een fijne werkplek in ‘Het beste gebouw van Nederland’ (Public’s ChoiceAward 2015) met onze eigen Starbucks corner.

Interested?
Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar: recruitment@nl.thalesgroup.com

Direct solliciteren? Klik dan op de button 'Online solliciteren' hieronder en gebruik je persoonlijke account om je interesse aan ons kenbaar te maken.

At Thales we provide CAREERS and not only jobs. With Thales employing 80,000 employees in 68 countries our mobility policy enables thousands of employees each year to develop their careers at home and abroad, in their existing areas of expertise or by branching out into new fields. Together we believe that embracing flexibility is a smarter way of working. Great journeys start here, apply now!


< Zurück zu den Ergebnissen

ÜBER UNSEREN STANDORT

Hengelo,

Anmeldung für stellenbenachrichtigungen

InteressensschwerpunkteErfassen Sie die ersten Buchstaben einer Kategorie, und treffen Sie dann eine Auswahl aus den Vorschlägen. Erfassen Sie die ersten Buchstaben eines Ortes, und treffen Sie dann eine Auswahl aus den Vorschlägen. Klicken Sie danach auf „Hinzufügen“, um Ihre Benachrichtigung zu erstellen.

  • R&D : Software – IS/IT und Cybersecurity, Hengelo, Overijssel, NiederlandeLöschen