Navigation überspringen

Karrierechancen bei Thales

STELLEN FINDEN, NUTZEN SIE SPEZIFISCHE SUCHOPTIONEN UND FINDEN SIE DIE PERFEKTE STELLE

Menu
Down
Alternativ
Durchsuchen nach
oder

Application Engineer

Job ID 12907587 Veröffentlichungsdatum 13/08/2019 Lieu: Hengelo, Overijssel
In fast changing markets, customers worldwide rely on Thales. Thales is a business where brilliant people from all over the world come together to share ideas and inspire each other. In aerospace, transportation, defence, security and space, our achitects design innovative solutions that make our tomorrow's possible.

About us

Met 80.000 talenten in 68 landen  zijn we een van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van safety en security. In Nederland , waar 2000 medewerkers werkzaam zijn, hebben we vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft).


Thales Corporate Engineering Nederland (TCE-NL) is onderdeel van de IT afdeling binnen Thales Nederland. Deze IT afdeling (genaamd ISD - Information Systems Department) is verantwoordelijk voor alle business ondersteunende IS/IT. De afdeling ISD bestaat uit een 7-tal, veelal product gerelateerde, Agile/DevOps teams.


Het TCE-NL team bestaat uit 12 enthousiaste IT Engineers en Consultants verdeeld over 2 teams die nauw samen werken en gebruik maken van Agile methodologieën. Het team bestaat uit systeem-, software- en IT-architecten, applicatie- en infrastructuurspecialisten. We verzamelen requirements, valideren ze tegen beveiligingsprocedures en ontwerpoplossingen en implementeren ze met zowel de eindgebruiker als met andere ISD-teams. We zijn een jong en dynamisch team, zijn zelfsturend, beheren onze eigen producten en projecten en zijn betrokken bij de laatste IT-ontwikkelingen binnen de Thales-groep.

Voor ons hoofdkantoor in Hengelo we op zoek naar een:

Application Engineer

About the job

De dag begint met een stand-up waarin het team kijkt naar wat ze gisteren hebben gedaan, vandaag gaan doen, en of er nog belemmeringen zijn. Na de stand-up ga je aan de slag met het uitrollen en/of verbeteren van de tooling. Je verleent support aan Engineers. Ook ben je continue aan het werk om de samenwerking binnen je eigen en tussen andere teams te verbeteren. Aan de hand van de Scrum principes werk je met het team in sprints van 2 weken waarin jullie Software en Hardware Engineers voorzien van (veelal op Linux draaiende) nieuwe tools en ondersteunen met het gebruik hiervan. Daarin ben jij o.a. verantwoordelijk voor:

 • Het opzetten en onderhouden van een breed scala aan complexe, open-source gebaseerde engineering-omgevingen (van architectuur tot implementatie);
 • Het implementeren en introduceren van nieuwe tools en versies in nauwe samenwerking met TCE-teams in andere Thales-landen;
 • Het op technisch vlak helpen en coachen van minder ervaren collega’s in je team;
 • Het vertalen van behoeften van interne collega's van engineering afdelingen naar goede oplossingen;
 • Nauw samenwerken met het team dat verantwoordelijk is voor Software en Hardware Engineering.

About you

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die:

 • een voltooide Bachelor (HBO) of Master (WO) (Technische) Informatica, Elektrotechniek of IT Service Management heeft;
 • in staat is om de behoeften van de klanten duidelijk te maken en in staat te stellen ze over te zetten in efficiënte oplossingen;
 • interesse in- en gevoel heeft met diverse engineering disciplines (bijv. Hardware Engineering en Software engineering);
 • ervaring heeft met tools zoals Puppet, R10K, Ansible, Foreman,  Jenkins;
 • goed kan luisteren en doorvragen, ook wanneer de boodschap niet expliciet is;
 • goede communicatieve vaardigheden heeft en gemakkelijk kan schakelen met verschillende partijen;
 • goede analytische en conceptuele vaardigheden heeft;
 • goede beheersing heeft van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Thales offers…

 • een interessante baan binnen een leuk team in een internationale high tech omgeving;
 • ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
 • de mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch-/management-/commercieel- of internationaal vlak;
 • een open en flexibele werkomgeving waarbij een goede work life balance belangrijk is;
 • een fijne werkplek in ‘Het beste gebouw van Nederland’ (Public’s ChoiceAward 2015) met onze eigen Starbucks corner;
 • goede arbeidsvoorwaarden, met onder andere 40 vakantiedagen per jaar.

Interested?
Direct solliciteren? Gebruik dan je eigen, persoonlijke profiel om jouw interesse aan ons kenbaar te maken en kies voor ‘Apply now’.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

At Thales we provide CAREERS and not only jobs. With Thales employing 80,000 employees in 68 countries our mobility policy enables thousands of employees each year to develop their careers at home and abroad, in their existing areas of expertise or by branching out into new fields. Together we believe that embracing flexibility is a smarter way of working. Great journeys start here, apply now!


< Zurück zu den Ergebnissen

ÜBER UNSEREN STANDORT

Hengelo,

Anmeldung für stellenbenachrichtigungen

InteressensschwerpunkteErfassen Sie die ersten Buchstaben einer Kategorie, und treffen Sie dann eine Auswahl aus den Vorschlägen. Erfassen Sie die ersten Buchstaben eines Ortes, und treffen Sie dann eine Auswahl aus den Vorschlägen. Klicken Sie danach auf „Hinzufügen“, um Ihre Benachrichtigung zu erstellen.

 • R&D : Software – IS/IT und Cybersecurity, Hengelo, Overijssel, NiederlandeLöschen