Navigation überspringen

Karrierechancen bei Thales

STELLEN FINDEN, NUTZEN SIE SPEZIFISCHE SUCHOPTIONEN UND FINDEN SIE DIE PERFEKTE STELLE

Menu
Down
Alternativ
Durchsuchen nach
oder

Maintenance Officer

Job ID 12021620 Veröffentlichungsdatum 28/05/2019 Lieu: Fredericia, Region Süddänemark
Thales people architect solutions that support 85 million mainline and suburban passenger journeys, worldwide, every day. Our Rail Signalling and Communication systems are used on metro lines across major cities, and 72,000 kms of route, 52,000 trains per day in 16 countries are controlled by our Traffic Management Systems. Together We deployed the first-ever nationwide ticketing system which processes over 50 million ticketing transactions in 100 cities daily.

Vil du være med til driften af et af Danmarks største IT-systemer?

- Midlertidig stilling, med mulighed for fastansættelse

I 2012 indgik Banedanmark kontrakt med et konsortium bestående af Thales og Strukton Rail om projektering, levering og installation af et nyt signalsystem til jernbanen i hele Jylland. Kontrakten omfatter den samlede projektering, opbygning og fremstilling af teknisk udstyr samt installation og efterfølgende drift og vedligehold.

Første strækning er ibrugtaget nord for Limfjorden og udrulningen fortsætter de kommende år indtil alle strækninger i Jylland er ombygget. Thales-Strukton har bl.a. ansvaret for driftsovervågningen af Banedanmarks nye signalsystem. Driftsovervågningen er døgnbemandet og foregår i Banedanmarks nye drifts- og overvågningscenter ved Fredericia banegård.

Arbejdsområde:

Til vores vedligeholdelsesafdeling i Fredericia søger vi en dygtig projektassistent med teknisk flair, der aktivt deltager i arbejdet med indsamling og analyse af data fra vores mange forskellige IT-systemer. Stillingen er i første omgang midlertidig, men der er en god mulighed for, at det kan munde ud i en fastansættelse. Signalsystemet generer mange data i forbindelse driften og skal du se det som en vigtig opgave at sikre data til alle statistiker og at der rapporteres til de respektive fagområder hos kunden og vores egen organisation.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med området, men det er afgørende at du har lyst til at blive dygtig inden for faget, så skal vi nok hjælpe dig. Du skal kunne sætte dig ind i nye it-systemer og det er et krav at du er fortrolig med Excel.

Du skal forvente at du også kommer til at deltage i møder hvor du aktivt er med i planlægningen og får ansvaret for bl.a. at udarbejde referarter. Derudover vil du også komme til at udføre en række administrative opgaver bl.a. ajourføring af timeregistreringer, renskrivning af rapporter og andre opgaver der ligger indenfor vedligeholdelses-afdelingens arbejdsområde.

I det daglige referer du til Maintenance Manageren og indgår i tæt samarbejde med ledergruppen i vedligeholdelsesafdelingen som udover Maintenance Manageren består af en Teamleder og en Maintenance System Manager.

Din arbejdsplads vil primært være i Thales nyindrettede lokaler i Fredericia, men det er vigtigt at du er indstillet på at 1 til 3 dage ugentlig at skulle deltage i aktiviteter udenfor kontoret i Fredericia, og at der kan forekommer møder i hele Danmark der er forbundet med overnatninger.

Dine kompetencer:

Din erfaring har du fra en drifts- og/eller projektorganisation af større IT systemer, hvor du bl.a. har arbejdet med analysering af data på overordnet niveau og hvor det har været naturligt at der har været store krav til rapportering og opfølgning. Du trives i et internationalt miljø og er aktiv i at skabe og vedligeholde strukturer og du har et skarpt blik på detaljen

Vi forestiller os at du er udadvendt og serviceminded og at du har en imødekommende tilgang til brugere og samarbejdspartnere. Du trives med en stor kontaktflade og har let ved at tilpasse kommunikationen til personer med forskellige tekniske baggrunde. Vi forventer ikke at du langt inde i IT-systemernes funktionalitet, men at du kender til de termer som anvendes i IT verdenen.  Har du viden om ITIL vil det være et plus.

Derudover:

  • Erfaring med administrative opgaver
  • Er fortrolig med at udarbejde et godt og fyldestgørende mødereferat
  • En ”haj” til Excel og også meget gerne til resten af Office pakken
  • Taler og skriver fyldende Dansk og Engelsk
  • Gode formuleringsevner i både skrift og tale
  • Gode samarbejdsevner og fleksibel i en travl hverdag

At du har en naturlig nysgerrighed for IT, som gør, at du holder dig opdateret med den teknologiske udvikling, vil kun hjælpe dig i dit nye job.

Har du også erfaring med jernbane eller andre komplekse infrastruktursystemer vil det også være et plus.

Vi tilbyder:

Muligheden for at blive en del af et af de største infrastruktur-projekter i Danmark, samt få et kendskab til de nyeste standarder inden for jernbanebranchen.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi opfordrer til en sund work/life balance.

Udover pensionsordning med sundhedsforsikring, og kantineordning, er vi stolte af at have nogle kompetente og professionelle kollegaer. Arbejdspladsen er placeret i Fredericia tæt på offentlige transportmidler.  

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte Maintenance Manager Peter Wenzel på telefon 51 15 89 14 eller HR Officer Camilla Pedersen, Thales Denmark A/S på telefon 20 53 32 23.

Benyt venligst linket nedenfor til at sende dit CV og motiverende ansøgning:

https://thales.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Fredericia/Maintenance-Officer_R0063843-2

Tiltrædelse vil være hurtigst muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Thales Danmark A/S

Som en del af Thales Gruppen – der beskæftiger mere end 80.000 mennesker i 60 lande – er Thales Danmark det nordeuropæiske knudepunkt for Danmark, Letland, Litauen, Estland, Finland, Island, Norge, Irland og Sverige.

Vores hurtigt voksende virksomhed er bygget på grundlag af de nyeste teknologiske muligheder og produktinnovation. Dette gør os til det naturlige valg for ambitiøse og drevne individer, der ønsker at gøre en reel indflydelse på projekter, der påvirker Danmark og verden.

Thales Danmark A/S tilbyder innovative løsninger og avancerede teknologier inden for transport, luftfarts- og forsvarssektoren. Vores fælles mål er, at vores kunder anerkender os som markedsleder for leveringen af sikre og bæredygtige transportløsninger. For at opnå dette mål er vi forpligtet til kvalitet på alle niveauer på tværs af Thales.

At Thales we provide CAREERS and not only jobs. With Thales employing 80,000 employees in 68 countries our mobility policy enables thousands of employees each year to develop their careers at home and abroad, in their existing areas of expertise or by branching out into new fields. Together we believe that embracing flexibility is a smarter way of working. Great journeys start here, apply now!


< Zurück zu den Ergebnissen

ÜBER UNSEREN STANDORT

Fredericia,

Anmeldung für stellenbenachrichtigungen

InteressensschwerpunkteErfassen Sie die ersten Buchstaben einer Kategorie, und treffen Sie dann eine Auswahl aus den Vorschlägen. Erfassen Sie die ersten Buchstaben eines Ortes, und treffen Sie dann eine Auswahl aus den Vorschlägen. Klicken Sie danach auf „Hinzufügen“, um Ihre Benachrichtigung zu erstellen.